Ontwerpstudio detuinenvanbosch

Als specialist in het ontwerpen van eigentijdse en niet alledaagse tuinen, creëren we samen met u een buitenruimte welke naadloos aansluit op de wensen van u als eindgebruiker.

Ontwerpen van detuinenvanbosch kenmerken zich door een helder lijnenspel en een doordacht ontwerp. Duurzame materialen, zorgvuldig ontworpen elementen en rustige beplanting maken van uw tuin een tijdloos geheel.

Wij werken samen met professionals op het gebied van 3D ontwerp. Met een optionele 3D visualisatie krijgt u vooraf nog meer beleving van hoe uw toekomstige tuin er uit kan komen te zien.

Bekijk meer projecten

Tuinadvies

De tuin is een volwaardige buitenkamer, een plek om met vrienden en familie te genieten, een verlengstuk van het interieur. Logisch dus dat u eisen stelt aan  de inrichting. Een volledige tuin of terras inrichten, zodat het geheel qua stijl en kleur mooi aansluit bij de woning? detuinenvanbosch informeert u graag, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Ook als u uw tuin niet door ons heeft laten ontwerpen of aanleggen, geven wij u graag advies op maat.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een specificatie van bomen, planten, struiken en/of kruiden. Het is een heel concreet plantadvies dat enerzijds is afgestemd op uw persoonlijke wensen, anderzijds op de grondsoort en de ligging van uw tuin. Eén van onze speerpunten bij het opstellen van een beplantingsplan is een indeling van een tuin creëren die ieder seizoen zijn eigen kenmerkende kleuren en geuren heeft.

Meer over beplanting

Verlichtingsplan

Goede verlichting moet de schaduwpartijen en nuances in uw tuin accentueren. Iedere tuin, hoe groot of hoe klein ook, heeft opvallende elementen; de verlichting is pas ‘goed’ wanneer er met al deze elementen rekening gehouden wordt. Verlichting moet een aanvulling zijn op het tuinontwerpm, waardoor u langer van uw tuin kunt genieten.

Meer over verlichting

Beregeningsplan

Iedere tuin heeft een andere waterbehoefte. detuinenvanbosch kan een beregeningsplan op maat aanbieden, waarbij elk hoekje en kantje van een tuin of gazon wordt bereikt. In het beregeningsplan wordt gelet op verschillende factoren zoals zonlicht, type gewas, gazon of plantenborder. Maar daarnaast ook de persoonlijke wensen van de klant: eenvoudig of volledig geautomatiseerd.