Veranda & pergola

Bij detuinenvanbosch hebben we een duidelijke missie. Wij stellen graag alles in het werk om u zoveel en zo lang mogelijk van het buitenleven te laten genieten. Buiten ontspant u vaak intenser en zet u de dagelijkse beslommeringen makkelijker van u af. U geniet van de rust de geuren van uw tuin en het zonlicht dat langzaam plaats maakt voor een donkere sterrenhemel. Met onze (custommade) vervaardigde veranda’s, tuinhuizen, overkappingen, pergola’s en exclusievere bouwelementen zoals een design poolhouse zorgen we ervoor dat u voortaan elke buitenkans optimaal kunt benutten.

Veranda

Kiest u voor een klassieke of landelijke uitstraling met  eikenhouten gebinten en eiken balklagen of houdt u meer van strak afgewerkte hoogglans plafonds (met moderne spotjes)? Wij hebben veel ervaring met het custom-made ontwerpen en bouwen van veranda’s en bijgebouwen. Natuurlijk werken wij het liefst met eerlijke, duurzame en hoogwaardige materialen.

Pergola

Een pergola is een constructie van palen en balken en verbindt verschillende delen van uw tuin met elkaar. Het  zorgt voor beschutting en privacy (met of zonder schaduwdoek). Een pergola kan aan een (bij)gebouw of uw huis gekoppeld worden, maar kan ook als losstaand object in uw tuin worden geplaatst. Het vormt een ideaal klimrek voor klimplanten, waardoor u verticaal kunt tuinieren.

Een poolhouse als volwaardig bijgebouw

Wie droomt er niet graag weg van verre oorden en vakantie? Met een custommade poolhouse van detuinenvanbosch hoeft het voor u niet bij dromen te blijven. Een poolhouse brengt immers het vakantiegevoel in uw eigen achtertuin, het hele jaar rond.

Naast een kleedkamer en handige opbergruimte voor de technische installatie van uw zwemvijver of zwembad , is een poolhouse vooral een luxueuze en comfortabele buitenruimte voor rasechte levensgenieters.

Als de avond valt, kunt u in het bijgebouw samen met vrienden of familie genieten van een gezellige BBQ. Een ingebouwde bar of loungehoek kunnen uw plezier en comfort nog meer verhogen. Én dan zijn er natuurlijk ook de eindeloze mogelijkheden om uw poolhouse als het ware om te toveren in een heuse wellness ruimte, een speelruimte voor uw kinderen, een extra gastenruimte of thuiskantoor.

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van:

  • (exclusieve) buitenverblijven
  • Bergingen in  tuinen voor opslag fietsen, tuinmeubels, kussens en tuingereedschap
  • Poolhouses
  • buitenkeukens en -barren
  • inbouw heaters en kachels