Michiel Bosch

Aangenaam, Michiel Bosch…

detuinenvanbosch is een ontwerpstudio en hoveniersbedrijf die zich richt op mensen die iets speciaals van hun tuin willen maken. U wilt geen dertien-in-een-dozijn-tuin? Als specialist in het ontwerpen van eigentijdse en niet alledaagse tuinen creëren we samen met u een buitenruimte welke naadloos aansluit op de wensen van u als eindgebruiker.

detuinenvanbosch kenmerken zich door een helder lijnenspel en een doordacht ontwerp. Duurzame materialen, zorgvuldig ontworpen elementen en rustige beplanting maken van uw tuin een tijdloos geheel.

Met vriendelijke groet,
Michiel Bosch

Sander Klein Overmeen

Sander is met zijn jarenlange ervaring een echte allrounder. Leuk om te weten dat hij onze eerste werknemer is en al deel uitmaakt van ons team sinds 1999, nadat hij is begonnen als vakantiekracht.

We hebben een mooi klein bedrijf met een heel uitgebreid machinepark. We gaan graag op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen, waardoor we van iedere tuin weer wat bijzonders maken. Er is geen klus te gek voor ons!

Onze sportieve Sander is een echte gezelligheidsman, helpt graag vrienden met klussen én vindt het prachtig om buiten creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken. Niet alleen op zijn werk, maar ook in zijn privéleven is hij graag creatief bezig.

Bert van de Streek

Onze sociale en behulpzame topper Bert versterkt ons team sinds 2006. Bert kom je meestal tegen in de bouwkundige en technische fases van de projecten.

“Wat mij zo boeit aan dit vak is de veelzijdigheid en variatie. Het buiten zijn, mooie tuinen maken en onderhouden en het in de loop der jaren tot een ideaal eindbeeld te laten vormen. Strak of natuurlijk maakt mij niet zoveel uit, als de klant er maar kan genieten.”

Onze Bert is met recht actief te noemen, een echte familieman die in zijn vrije tijd graag mensen voorthelpt, evenementen in eigen dorp organiseert en ook nog eens heel sportief is!

Kevin Pannekoek

Kevin werkt sinds 2016 bij ons, nadat hij is begonnen als stagiair. Kevin wordt blij van de vele afwisselende werkzaamheden en het afleveren van mooie tuinen naar wens van de klant.

“Elk ontwerp dat door ons wordt gemaakt is uniek én afgestemd op de wensen van de klant. Doordat wij over een mooi en groot machinepark beschikken is het voor ons ook mogelijk om deze unieke ontwerpen te realiseren d.m.v. passie en vakmanschap.

In zijn vrije tijd is Kevin geregeld in de schuur te vinden voor zijn hobby: de trekkertrek! Hij is gemakkelijk in de omgang en weet zich goed aan te passen.

Wouter Eijerkamp

Dylan

Administratief medewerker/ster