Tevreden klanten, ons belangrijkste visitekaartje

Michiel is in staat om samen met de opdrachtgever tot een creatief ontwerp te komen, waarbij ook de kosten altijd goed bespreekbaar zijn. Bosch is een betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Theo de Haan, de Woonmensen
Theo de Haan, de Woonmensen

detuinenvanbosch staat bij ons bekend als een zeer goed leerbedrijf. Michiel is zeer betrokken bij de leerlingen en probeert elke leerling een goede kans te geven om zich te ontwikkelen. De leerlingen worden zeer goed begeleid en krijgen hierdoor een goed zicht op het hoveniersvak. Iets waar wij Michiel zeer om waarderen

Robert Roesman, AOC Oost, Vestiging in Twello
Robert Roesman, AOC Oost, Vestiging in Twello

Michiel heeft het gazon van onze stadstuin in de Raambuurt in Deventer aangelegd. Wij zijn zeer tevreden over het advies, de egalisatie van de tuin en het leggen van de graszoden.

Familie Janssen, Deventer
Familie Janssen, Deventer

“detuinenvanbosch kijkt verder en vertaalt je wensen als klant optimaal”

De manier van presenteren, correcte uitvoering en heldere communicatie tijdens verschillende projecten heb ik als zeer prettig ervaren. Michiel denkt mee in je eigen belevingswereld om tot een mooi eindresultaat te komen. Tegelijkertijd geeft hij tegengaas war nodig, zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Zijn ontwerpen en ideeën zijn creatief en de hoveniers van Bosch zijn erg kundig en presenteren zich goed. De begeleiding tijdens het project is uitvoerig en duidelijk. Michiel kijkt verder en vertaalt je wensen als klant optimaal. Daarnaast klopt het bedrijf aan alle kanten. Zowel voor mijn zakelijke als privé projecten is detuinevanbosch een ideale partner``

Henk Koning, eigenaar McDonalds Apeldoorn & Deventer
Henk Koning, eigenaar McDonalds Apeldoorn & Deventer

Via onze buren kwamen we in contact met detuinenvanbosch. Na een eerste gesprek kwam Michiel met een ontwerp waar we meteen verlief op waren. De uitvoering en begeleiding van het project waren absoluut naar tevredenheid. Een paar jaar later hebben we een bedrijfspand gehuurd voor ons bedrijf, ook hier is Michiel ons weer goed van dienst geweest. Hierbij was het budget wat kleiner, maar Michiel kwam meteen met een passend idee. Jaarlijks verzorgt detuinenvanbosch het onderhoud, om zo de kwaliteit van onze tuin te behouden.

Familie Beentjes, Marrea Hotelarrangementen, Deventer
Familie Beentjes, Marrea Hotelarrangementen, Deventer