WERKEN BIJ DETUINENVANBOSCH

DETUINENVANBOSCH is een ambitieus hoveniersbedrijf waar creativiteit, precisie en exclusiviteit voorop staan. Wij leveren vakmanschap met oog voor detail. Met een glimlach en met gevoel voor mens en natuur.

Vacature: Allround hovenier

DETUINENVANBOSCH zoekt een ambitieuze hovenier voor de aanleg van onze exclusieve tuinen en zwemvijvers. Een hovenier die het fantastisch vindt creatieve tuinontwerpen te verwezenlijken en oog voor detail heeft. Het liefst een vakman met werkervaring in de sector. Rijbewijs BE is een pré. Wij werken in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen.
Als hovenier bij DETUINENVANBOSCH ben je nauwkeurig. Contact met onze klanten vind je fijn en je drinkt graag een kopje koffie om de wensen en ideeën in kaart te brengen en te overtreffen. Je vindt het een uitdaging om met creatieve tuinontwerpen te werken en weet jouw klant te verrassen met een tuin. Waar een ander stopt, ga jij door om te laten zien wat vakmanschap inhoudt. Je wordt blij van finesse en buitengewone projecten en van het net even anders doen.

Vacature: (BBL-) Leerling hovenier

DETUINENVANBOSCH zoekt een ambitieuze leerling hovenier (MBO) voor en met aanleg. Je legt onze exclusieve tuinen aan en onderhoud deze. Wij zoeken een leerling hovenier die het fantastisch vindt met creatieve tuinontwerpen te werken, die oog voor detail heeft en het prachtig vindt om een tuin te onderhouden. Rijbewijs BE is een voorwaarde. Wij werken in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. DE LEERLING HOVENIER VAN DETUINENVANBOSCH is iemand die graag wil leren in een professionele en uitdagende omgeving. Wij begeleiden je van begin tot eind, zodat jij het vak hovenier helemaal in je (groene) vingers krijgt. Ben jij een aanpakker met een hart voor groen én heb je oog voor detail om onze klanten van de meest exclusieve tuinen te voorzien? Dan zit je met een stage bij detuinenvanbosch goed!

DETUINENVANBOSCH BIEDT…

Een fulltimebaan met uitzicht op een vast contract
… Een marktconform salaris
… Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
… Een jong, ambitieus, informeel en professioneel team
… Goed en professioneel gereedschap
… Een uitgebreid wagenpark
… De meest uiteenlopende, exclusieve en creatieve tuinontwerpen

Enthousiast geworden?
Stuur je CV en een motivatie naar info@detuinenvanbosch.nl t.a.v. Michiel Bosch.

Heb je nog brandende vragen?
Bel gerust met Michiel Bosch. Telefoonnummer: 06-51082493

 

OPEN SOLLICITATIE BIJ DETUINENVANBOSCH?

Heb jij al een tijdje een oogje op ons? Om bij ons te komen werken of om een vakkundige stage te lopen? Het is natuurlijk mogelijk open te solliciteren bij detuinenvanbosch. Stuur je sollicitatiebrief met daarin je CV en motivatie naar info@detuinenvanbosch.nl.

 

STAGE LOPEN BIJ DETUINENVANBOSCH

Zoek je voor jouw opleiding een passend, creatief en bovenal professionele stageplek bij een creatief én exclusief hoveniersbedrijf? Regelmatig hebben wij plekjes vrij voor enthousiaste stagiairs. Wij geloven dat een goede begeleiding van stagiairs ontzettend belangrijk is. Onze stagiairs kunnen daar, naast vakmanschap en creativiteit, tijdens hun stageperiode op rekenen.
Bij detuinenvanbosch stage lopen? Mail dan een motivatiebrief en een CV naar info@detuinenvanbosch.nl.
Je ontvangt dan zo snel als mogelijk is een reactie.