WERKEN BIJ DETUINENVANBOSCH

DETUINENVANBOSCH is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1998 actief is in de groensector. Hierbij richten wij ons op particulieren en bedrijven die van een tuin iets speciaals willen maken. Een steeds groter wordende vraag naar een kwalitatief hoogwaardige en duurzame tuin zorgt ervoor dat wij ons optimaal kunnen ontwikkelen. Het bedrijf bestaat uit een ontwerpstudio en een hoveniersbedrijf. Vanwege de sterk toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige tuinen en ontwerpen zoeken wij een:

DETUINENVANBOSCH…
Zoekt een bedrijfsleider hoveniersbedrijf (40 uur / 1 Fte)

Wat ga je doen?

Intern ben je de spil in het bedrijf, een duizendpoot. Je motiveert, begeleidt, ondersteunt en geeft leiding aan het personeel en ontlast daarmee de oprichter/eigenaar, die hierdoor nog meer focus kan leggen op het creatieve proces. Je bent eerste aanspreekpunt en beantwoordt vragen van personeel wanneer nodig, om te waarborgen dat bedrijfsactiviteiten op de juiste manier verlopen en om de continuïteit van werkzaamheden te garanderen. 
Extern ben je het aanspreekpunt voor relaties, zowel voor klanten als leveranciers. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden vanaf de werkvoorbereiding tot aan de oplevering en nazorg van projecten. 
Je bepaalt op termijn samen de koers van het bedrijf. De taken worden hierbij goed verdeeld en soms gezamenlijk opgepakt. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt het initiatief als dit nodig is. Je werkzaamheden zijn veelzijdig en passend bij jouw kennis en kunde. Je leergierigheid zorgt ervoor dat je steeds meer taken kan overnemen, dit is een proces.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Nooit hetzelfde! ’s Morgens is het gezellig warm in de kantine, als je met de hoveniers de laatste instructies voor de nieuwe en lopende projecten doorneemt. Als de hoveniers op pad gaan, heb je een korte bespreking met Michiel om de voortgang van de lopende projecten door te nemen. Daarna zet je je met een kop koffie achter de computer en neem je de planning voor de aankomende week even door. Er belt een leverancier op om aan te geven dat bestelde planten vertraging oplopen. Je koppelt dit meteen terug naar de klant en de verantwoordelijke hovenier. Na het calculeren van een getekende tuin ga je op werkbezoek bij een van de lopende projecten en maakt daar een inventarisatie voor de nog benodigde zaken.

Na de lunch rijd je naar een vergadering met een bouwteam voor een groot project, waar Michiel de wensen qua ontwerp onder de loep neemt en jij alvast de tuin gaat inmeten. Vervolgens rijd je door naar een net opgeleverd project. Het is mooi weer dus ideaal om met de drone even een aantal foto’s en een video te maken. Bij terugkomst op kantoor loop je de binnengekomen bestellingen even na en zet je de benodigde bestellingen aan materialen uit naar een paar leveranciers. Ook maak je een werkmap aan voor een net aangenomen project. Vervolgens maak je nog een aantal verkoopfacturen en maak je een opdrachtbevestiging voor een nieuw te starten project. De net genomen foto’s en video plaats je nog snel even op de social media kanalen.
De hoveniers komen inmiddels terug vanaf de projecten. In de kantine werken ze hun administratie bij. Je praat met elkaar bij over hoe de dag verliep en welke aandachtspunten er zijn. Die schrijf je vast op om de volgende dag te kunnen verwerken in de planning. Een van de hoveniers wil aankomende week een vrije dag opnemen. Je checkt even de planning en geeft je akkoord. Tevreden vertrek je naar huis, het was een mooie dag!

Wat is jouw profiel? 

• Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau
• Technische kennis en ervaring, liefst in de groensector
• Een positieve mindset, ondernemend en oplossingsgericht denken
• Ervaring met MS Office (Word, Excel), basiskennis van ACAD is een pre.
• Flexibele opstelling, geen dag is hetzelfde!
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden, je staat stevig in je schoenen
• Leergierig en nieuwsgierig
• Commerciële drive en een klantgerichte, representatieve houding
• In bezit van een rijbewijs B(E)

Wat hebben wij te bieden? • Een uitdagende baan met veel zelfstandigheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en eigenaarschap in de juiste mix
• Een uitstekend salaris passend bij deze functie en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Werken in een jong, gezellig en ambitieus team met een informele sfeer, maar zakelijk als het moet.
• Uitzicht op vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Ben je getriggerd? Mail ons dan je CV en motivatie naar  info@detuinenvanbosch.nl