Onze visie

De tuinen van Bosch kenmerken zich door een helder lijnenspel en een doordacht ontwerp, aansluitend op de wensen en stijl van de opdrachtgever. Duurzame materialen, zorgvuldig ontworpen elementen en rustige beplanting maken van uw tuin een tijdloos geheel.

Projectmanagement van A tot Z: Alle elementen in uw uw tuin worden in eigen beheer efficiënt gerealiseerd, waarbij kwaliteit en duurzaamheid in zowel werkwijze als materiaalkeuze voorop staat. Eén aanspreekpunt voor al uw wensen ontzorgt u als opdrachtgever.

Een creatieve mix van alle elementen zullen van uw tuin een stijlvolle buitenruimte maken om optimaal van te genieten.

Uniek bij detuinenvanbosch: Plug & Play systeem als accu-oplader: zonnepanelen op de bus zorgen voor eigen stroomvoorziening

Accugereedschap: superstil, super milieuvriendelijk, super goedkoop. Maar elke dag vragen aan de klant of die een stroomkabeltje naar buiten wil rollen, is niet de ideale situatie voor elke hovenier. Michiel Bosch van detuinenvanbosch uit Twello bedacht er iets op: een zelfvoorzienend systeem gebaseerd op zonnecollectoren op het dak van de onderhoudsbus

Hoogwaardige materialen en producten

detuinenvanbosch werkt meestal – en ook het liefst – met duurzame materialen. Trendy materialen zijn vaak mooi op foto’s, maar vergeet niet dat foto’s momentopnames zijn. Het is een ontegensprekelijk feit dat goedkope materialen nu eenmaal sneller tuin hun en degelijkheid verliezen.

Duurzaam & Maatschappelijk

Wij kiezen voor een duurzame, bewuste en milieuvriendelijke dienstverlening. Dit ziet u terug in ons ontwerp, materiaalkeuze, inrichting, beplanting en projectuitvoering.

Eigen wagen- en machinepark

detuinenvanbosch beschikt zelf over professionele gereedschappen en een uitgebreid machine- en wagenpark. Hierdoor zijn wij in staat om onze werkzaamheden uit te voeren op een zelfstandige manier. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers altijd de kwaliteit bieden waar wij naar streven.

Onze werkplaats in ons moderne bedrijfspand in Twello heeft de beschikking over de meest moderne machines voor bijvoorbeeld hout- en metaalbewerking. Hierdoor zijn wij in staat ook de bouwkundige elementen voor uw toekomstige tuin specifiek voor uw tuin op maat te maken.

Geschiedenis

Als kind was Michiel al geïnteresseerd in techniek. Tijdens zijn middelbare schooltijd werkte hij bij kwekers en hoveniers. Het was dan ook een een logische stap om na de MAVO naar de Middelbare Land- en Tuinbouwschool te gaan in Nijmegen. Vanaf het begin van deze opleiding had Michiel al het idee om voor zichzelf te beginnen.

Vanuit een klein hoekje in de garage van het ouderlijk huis begon het allemaal, met slechts wat handgereedschap en een stenenknipper. De interesse voor techniek koppelde hij aan zijn interesse voor hoveniersvak. Die techniek was hard nodig om het werk van de hovenier zo makkelijk mogelijk te maken. Allerlei gereedschappen werden aangeschaft en gereviseerd, waardoor zijn kennis steeds groter werd.

In 1998 werd dan de stap gezet naar een eigen onderneming, vanuit een loods aan de Molendwarsstraat werd de groei doorgezet. Michiel werd al snel bekend om zijn creatieve geest en de kwaliteit van de realisatie en nazorg van het project. Duurzaamheid stond al hoog in het vaandel, zowel materiaal als materieel.

Al snel werd een eerste personeelslid aangenomen, later volgden er meer tot het team wat het nu is. Na een periode in een ander pand te hebben gezeten, werd in 2006 de eerste schep in de grond gezet voor een nieuwbouwpand aan de Koppelstraat in Twello, industrieterrein de Engelenburg. Dit pand en de ruimte gaf Michiel de mogelijkheid om verder te groeien tot het bloeiende bedrijf dat het nu is. Na 12,5 jaar creativiteit, hard werken en innoveren staat er een topbedrijf, met de beste medewerkers, dat klaar is voor de toekomst.

Gerrit Bosch, vader van Michiel (geschreven ter ere van 12,5 jarig bestaan)
Gerrit Bosch, vader van Michiel (geschreven ter ere van 12,5 jarig bestaan)