detuinenvanbosch

detuinenvanbosch is een ontwerpstudio en hoveniersbedrijf die zich richt op mensen die iets speciaals van hun tuin willen maken. U wilt geen dertien-in-een-dozijn-tuin? Als specialist in het ontwerpen van eigentijdse en niet alledaagse tuinen creëren we samen met u een buitenruimte welke naadloos aansluit op de wensen van u als eindgebruiker.

detuinenvanbosch kenmerken zich door een helder lijnenspel en een doordacht ontwerp. Duurzame materialen, zorgvuldig ontworpen elementen en rustige beplanting maken van uw tuin een tijdloos geheel.

Michiel Bosch

Werken bij detuinenvanbosch?

Werken bij detuinenvanbosch betekent werken in een groeiende, regionaal georiënteerde onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Oog voor detail en nauwkeurigheid staan bij ons daarom hoog in het vaandel.

Vacature: Hovenier

FUNCTIEOMSCHRIJVING
I.v.m. de aanhoudende groei van ons hoveniersbedrijf en ontwerpstudio in Twello, hartje stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen, zoeken wij een Hovenier op MBO niveau met aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Heb jij daarnaast goede contactuele vaardigheden en een klantvriendelijke instelling, dan heeft detuinenvanbosch voor jou misschien een leuke baan.

FUNCTIE-EISEN
– Woonachtig omgeving Deventer-Apeldoorn-Zutphen
– Relevante ervaring als hovenier
– Opleiding richting hovenier afgerond
– In bezit van rijbewijs BE

WERKOMGEVING
Ons bedrijf is gevestigd op industrieterrein de Engelenburg in Twello. Ons team bestaat op dit moment uit 6 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in hecht teamverband samenwerken. Wij beschikken over professionele gereedschappen en een uitgebreid machine- en wagenpark. Hierdoor zijn wij in staat om onze werkzaamheden uit te voeren op een zelfstandige manier. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers altijd de kwaliteit bieden waar wij naar streven. Onze werkplaats heeft de beschikking over diverse professionele machines voor bijvoorbeeld hout- en metaalbewerking, waardoor wij in staat zijn om ook bouwkundige elementen op maat te maken.

WIJ BIEDEN
– een aanstelling met uitzicht op een vast contract
– werken in een jong, informeel en professioneel team
– salaris conform cao
– een 40-urige werkweek

REAGEREN
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief (of mail) met curriculum vitae naar Michiel Bosch te sturen. Adres: Koppelstraat 42, 7391 AK TWELLO of mail naar info@detuinenvanbosch.nl.

Open sollicitatie

Wil je graag bij detuinenvanbosch werken, maar zijn er op dit moment geen vacatures? Het is natuurlijk ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Stuur de sollicitatie met je CV naar info@detuinenvanbosch.nl.

Stage lopen?
Regelmatig heeft detuinenvanbosch plek voor stagiaires . Zij kunnen rekenen op een goede begeleiding en een plezierige tijd bij detuinenvanbosch. Wil je bij ons stage lopen? Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar info@detuinenvanbosch.nl

Is er een stageplek beschikbaar, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Mocht er op dit moment geen plek zijn, dan krijg je zo spoedig mogelijk bericht terug.