Aangenaam, Michiel Bosch…

detuinenvanbosch is een ontwerpstudio en hoveniersbedrijf die zich richt op mensen die iets speciaals van hun tuin willen maken. U wilt geen dertien-in-een-dozijn-tuin? Als specialist in het ontwerpen van eigentijdse en niet alledaagse tuinen creëren we samen met u een buitenruimte welke naadloos aansluit op de wensen van u als eindgebruiker.

detuinenvanbosch kenmerken zich door een helder lijnenspel en een doordacht ontwerp. Duurzame materialen, zorgvuldig ontworpen elementen en rustige beplanting maken van uw tuin een tijdloos geheel.

Met vriendelijke groet,
Michiel Bosch

Sander Klein Overmeen

Sander Klein Overmeen is met zijn jarenlange ervaring een echte allrounder. Leuk om te weten dat hij onze eerste werknemer is en al deel uitmaakt van ons team sinds 1999, nadat hij is begonnen als vakantiekracht.

We hebben een mooi klein bedrijf met een heel uitgebreid machinepark. We gaan graag op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen, waardoor we van iedere tuin weer wat bijzonders maken. Er is geen klus te gek voor ons!

Onze sportieve Sander is een echte gezelligheidsman, helpt graag vrienden met klussen én vindt het prachtig om buiten creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken. Niet alleen op zijn werk, maar ook in zijn privéleven is hij graag creatief bezig.

Jacob Berends

Even voorstellen aan onze gepassioneerde gedreven onderhoudsman Jacob Berends. Hij versterkt ons team sinds 2010. Als hij maar mag werken met alles wat groeit en bloeit én buiten kan zijn vindt hij het maar wat prachtig.

Zijn werk vloeit rakelings over in zijn privéleven, want als je Jacob vraagt wat hij het liefst in zijn vrije tijd doet, naast dingen ondernemen met zijn familie, vertelt hij met een grote glimlach:

“Alles wat maar iets te maken heeft met jacht- en natuurbeheer: voorkomen van schade aan gewassen van boeren, onderhouden van landschapselementen, tellen van diverse wildsoorten, contacten onderhouden met boeren, burgers en buitenlui.”

Een echte familieman met groene vingers die houdt van het buitenleven en mensen voorthelpen.

Bert van de Streek

Onze sociale en behulpzame topper Bert van de Streek versterkt ons team sinds 2006. Bert kom je meestal tegen in de bouwkundige en technische fases van de projecten.

“Wat mij zo boeit aan dit vak is de veelzijdigheid en variatie. Het buiten zijn, mooie tuinen maken en onderhouden en het in de loop der jaren tot een ideaal eindbeeld te laten vormen. Strak of natuurlijk maakt mij niet zoveel uit, als de klant er maar kan genieten.”

Onze Bert is met recht actief te noemen, een echte familieman die in zijn vrije tijd graag mensen voorthelpt, evenementen in eigen dorp organiseert en ook nog eens heel sportief is!

Kevin Pannekoek

Kevin Pannenkoek is onze jongste werknemer en onze vliegende kiep. Hij werkt sinds 2016 bij ons, nadat hij is begonnen als stagiaire. Kevin wordt blij van de vele afwisselende werkzaamheden en het afleveren van mooie tuinen naar wens van de klant.

“Elk ontwerp dat door ons wordt gemaakt is uniek én afgestemd op de wensen van de klant. Doordat wij over een mooi en groot machinepark beschikken is het voor ons ook mogelijk om deze unieke ontwerpen te realiseren d.m.v. passie en vakmanschap.

In zijn vrije tijd is Kevin geregeld in de schuur te vinden voor zijn hobby: de trekkertrek! Hij is gemakkelijk in de omgang en weet zich goed aan te passen.

Karin Voorhorst

Om ervoor te zorgen dat alles op kantoor op rolletjes verloopt vult Karin Voorhorst ons team aan sinds 2017. Als je Karin vraagt waarom detuinenvanbosch zo goed bij haar past, zegt ze met een grote glimlach:

“Als dochter van een boer was ik van jongs af aan altijd al buiten te vinden. Heerlijk die frisse lucht of de geur van vers gemaaid gras. Naast het buitenleven boeit interieurdesign mij enorm. Hoe je het binnen met buiten kunt betrekken: dat is gaaf!”

Onze enthousiaste Karin is ook buiten haar werk om heel ondernemend en organiserend, gek op koken, creatief, sportief en vindt het prachtig om de wereld te ontdekken.